2 Principale Stiri Interne

Planuri mari! Pepe face nunta pe 20 iunie?

Scris de Alexandru Manea

Pepe are de gand sa se cunune religios cu Raluca si sa faca nunta in vara acestui an. Mai exact, pe 20 iunie, de ziua lui de nastere si marturiseste ca si-ar dori ca sotia lui sa ramana din nou insarcinata pana atunci.

pepe-raluca-pastrama

Pepe si Raluca Pastrama s-au cununat civil in urma cu doi ani, insa abia anul acesta isi vor depune juramintele si in biserica. Artistul planuieste sa se cunune religios in vara acestui an, mai exact de ziua lui de nastere, pe 20 iunie. Tot atunci vor organiza si petrecerea nuntii. Mai mult, artistul marturiseste ca si-ar dori ca sotia lui sa ramana din nou insarcinata pana atunci.

nunta_pepe_raluca_pastrama-colier

 

„Noi am vrea sa ne casatorim. M-am gandit, de ziua mea, pe 20 iulie. Dar mai vreau si copii. Eu as vrea ca Raluca sa fie insarcinata pana atunci”, a declarat artistul in emisiunea „La Maruta”.

Pepe si Raluca, alaturi de nasii Maruta

Pepe si Raluca Pastrama s-au cununat civil in 2013, nasi fiindu-le Andra si Catalin Maruta. A urmat atunci o petrecere la care au luat parte peste 300 de invitati, multi din showbiz: Liviu Varciu, Adrian Enache, Adrian Minune, Oana Roman, Andrei Stefanescu, Kamara, Stefan Stan, Dragos Chircu. Cu totii au petrecut pe ritmuri de manele, au dansat pana in zorii zilei, iar imaginile de la petrecere au fost difuzate si la TV.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu