News

Penelope Cruz si Javier Bardem, parinti pentru a doua oara! Actrita este insarcinata in trei luni!

Scris de Christian Stan

The New York Post a publicat pentru prima data stirea cum ca familia Bardem-Cruz este pe cale sa se mareasca, Penelope fiind acum insarcinata pentru a doua oara. Si sora lui Penelope, Monica Cruz, este pe cale sa devina mama, aceasta anuntand luna trecuta ca va deveni mama pentru prima data.

penelope-cruz-javier-bardem

Este sezonul procrearii pentru surorile Penelope si Monica Cruz. Daca Monica a recurs la inseminare artificiala pentru a deveni mama, Penelope a optat pentru modul traditional, mai ales ca este casatorita.

Penelope si Javier Bardem vor deveni din nou parinti spre finalul verii, zvonindu-se ca actrita de origine spaniola ar fi insarcinata in trei luni.

Penelope si Javier Bardem au devenit pentru prima data parinti in ianuarie 2011, actrita aducand atunci pe lume un fiu, botezat Leonardo.

Primul baietel al cuplului a venit pe lume la sase luni dupa nunta celor doi, care a avut loc pe o insula din Caraibe. Penelope Cruz si Javier Bardem s-au cunoscut in anul 2007, in timp ce filmau pentru pelicula „Vicky Christina Barcelona”, pentru care Penelope a fost premiata cu Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu