News

Pe cine vad artistii Romaniei castigator la „Vocea Romaniei”

Scris de Alexandru Manea

Show-ul „Vocea Romaniei” de la Pro TV este urmarit si de artistii cunoscuti ai Romaniei. Acestia au inceput deja sa faca pronosticuri, avand fiecare cate un preferat. Iata ce declara Mihai Traistariu, Nicola si Marcel Pavel.

Show-ul „Vocea Romaniei” de la Pro TV se bucura de audiente uriase, astfel ca, printre cei 3 milioane de telespectatori se numara si vedete deja consacrate din lumea muzicii.

Mihai Traistariu, Nicola si Marcel Pavel au deja preferati printre concurentii competitiei. Unii dintre ei se gasesc in finala din 26 decembrie.

„Din pacate, favoritii mei au plecat! Unul dintre Andreea Olariu, Teodor Manciulea sau Loredana Ciubotaru speram sa castige acest sezon. Acum imi doresc ca Julie Mayaya sa iasa invingatoare, dar prin culise deja se stie cine va castiga! Toti spun ca Tibi Scobiola va fi «Vocea Romaniei»”!, a declarat Mihai Traistariu pentru Click.

Marcel Pavel se declara fan Vizi Imre. „Vizi este un tip interesant si foarte talentat. Este haios! Imi place cum atinge acutele si poate fi surpriza acestui sezon. Concurentul Loredanei, Cristi Nistor, este cumintel.

Nu e asa de zbuciumat. Si Julie a evoluat frumos de-a lungul competitiei, dar Tibi Scobiola mi se pare ca este favorit. Are experienta si asta se vede. Mi-as fi dorit sa fie Dalma Kovacs in finala. Mi-a placut mult. Daca as fi fost cooptat in juriu, as fi fost extrem de critic. Nu iert pe nimeni cand vine vorba de o meserie bine facuta!”, a declarat Marcel Pavel.

La randul ei, Nicola spune ca o adora pe Fely Donose. „Ea este ‚Vocea Romaniei’ din acest an”, a marturisit cantareata.

Tibi Scobiola, July Maiaya, Cristi Nistor si Vizi Imre sunt cei patru concurenti de la „Vocea Romaniei” care s-au calificat in marea finala a concursului.

In a doua zi de Craciun, pe 26 decembrie, unul dintre acestia va fi desemnat noua „voce a Romaniei”

Scrie un comentariu