News

PE CINE MAI IUBESTE AMANDA?

Scris de Administrator

Heather Locklear iubeste din nou, iar de data aceasta nu este vorba despre un star rock! S-ar parea ca actrita are de ceva vreme o relatie cu un cunoscut chirurg estetician din Beverly Hills, pe nume Marc Mani.

heather-locklear-nou-iubit

Ziarul The New York Post anuna ca noul iubit al actritei Heather Locklear este Marc Mani, un cunoscut chirurg plastician din Beverly Hills.

Conform sursei citate de celebra publicatie, Heather si faimosul medic, care a aparut in reality show-ul „Plastic Surgery Beverly Hills”, par sa se fi apropiat destul de mult in ultimul timp, ajungand ca in prezent sa formeze un cuplu.

„El o ajuta sa-si rezolve cateva probleme la nivel estetic”, a mai dezvaluit sursa.

marc-mani

Luna trecuta, actrita si presupusul sau nou iubit au fost fotografiati luand cina impreuna in California, dupa cum informeaza San Francisco Gate.

In trecut, Heather Locklear a avut realtii cu Jack Wagner (colegul sau de platou din serialul „Melrose Place”) si Larry Porush.

Totusi, cele mai cunoscute relatii ale sale sunt cele cu rocker-ii Tommy Lee (cu care a fost casatorita intre anii 1986 si 1993) si Richie Sambora (au impreuna o fiica pe nume Ava si au fost casatoriti in perioada 19942006).

In prezent, actrita nu doar ca are un nou iubit, ci se poate lauda ca ii merge foarte bine si din punct de vedere al carierei. Ea va aparea in cel de-al treilea sezon al serialului „Franklin & Bash” in rolul lui Rachel King, noua partenera a firmei de avocatura.

In plus, Heather poate fi vazuta si pe marile ecrane, in pelicula „Scary Movie 5”.

 

Scrie un comentariu