Stiri Interne

Pavel Stratan își lansează băiatul în muzică

Scris de Alexandru Manea

Pavel Stratan își lansează băiatul în muzică. Cezar, în vârstă de 8 ani, va avea primul album pe piață luna viitoare și va pleca într-un turneu. La 12 ani după succesul Cleopatrei, sora lui mai mare.

Pavel Stratan își lansează băiatul în muzică

Pavel Stratan își lansează băiatul în muzică. Cezar, în vârstă de opt ani, a înregistrat un album întreg, ce va fi lansat pe piață luna viitoare. Va pleca apoi și într-un turneu, urmând să suțină concerte ca un artist matur.

”Până la sfârşitul lunii mai, începutul lunii iunie, voi lansa album nou, se va lansa şi Cezar şi va lansa şi Cleopatra noutăţile ei”, a declarat Pavel Stran pentru Click.

Cezar a început să cânte de la vârsta de trei ani. A avut câteva apariții publice la acea vârstă, însă tatăl său a preferat să aștepte să mai crească pentru a-l lansa oficial în muzică.

Nu același lucru s-a întâmplat însă și cu fiica artistului, Cleopatra. Aceasta a avut marele succes în urmă cu 12 ani, pe când avea doar trei ani. Era atunci un copil fenomen care a reușit să lanseze piese ce au intrat în topurile muzicale, rivalizând cu artiști consacrați, și să susțină concerte în fața a mii de oameni. Pentru această performanță Cleopatra a și intrat în Cartea Recordurilor.

Scrie un comentariu