News

Paula Seling si Ovi lanseaza doua piese noi

Scris de Sorin Dutoiu

La patru luni de cand au castigat locul 3 la Eurovision, cu piesa “Playing With Fire”, Paula Seling si Ovi lanseaza acum doua noi piese, “Counting Down” si “We Got Something”.

Paula Seling si Ovi au avut o vara plina. Ei s-au jucat cu focul in concertele sustinute in tara si in toata Europa sub genericul “The Never Ending Tour”, timp in care au sustinut spectacole in Roma, Minsk,  Oslo, Timisoara si chiar Vama Veche.

Multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut impreuna de cand au inceput colaborarea, Paula Seling si Ovi doresc sa ofere publicului atat cele mai bune piese, cat si un spectacol de exceptie. Daca pentru o imagine buna a show-ului artistii se bazeaza pe o perdea de leduri si proiectii de ultima ora, lasere si bineinteles, cele doua piane, la capitoul muzica, cei doi lucreaza fara oprire.

 

Asa au luat nastere cele mai recente doua single-uri: Paula Seling – Counting Down (piesa este in totalitate creatia Paulei) si Paula Seling & Ovi – We Got Something (compusa de Ovi si produsa de Adam Powers si Mikko Tamminen). Acestea vor fi incluse pe albumul pe care cei doi spera sa il lanseze cat mai curand.

Piesele au fost déjà testate in emisiuni TV si in concerte live si vor fi trimise radio-urilor in cel mai scurt timp.

Scrie un comentariu