ADPM Health Stiri Interne

Paula Seling mănâncă doar plante. Cum arată meniul zilnic!

Scris de Ana Kozma

Paula Seling arată perfect, dar puțini știu că silueta impecabilă a artistei se datorează faptului că, deja de mai bine de doi ani, are o alimentație bazată exclusiv pe plante. Află cum arată meniul ei zilnic!

Paula Seling mănâncă doar plante. Cum arată meniul zilnic!

Paula Seling are 41 de ani, dar se poate lăuda cu o siluetă impecabilă. Asta se datorează, bineînțeles, stilului ei sănătos de viață. A ales în urmă cu mai multă vreme să devină vegetariană. De doi ani încoace însă, a trecut la o alimentație exclusiv vegană.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paula Seling (@paulaseling) pe

Și fiindcă se simte foarte bine de când a eliminat toate produsele de origine animală din alimentația ei, a deschis un vlog vegan prin care își propune să le explice și altora beneficiile acestui stil de viață.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paula Seling (@paulaseling) pe

„Mănânc cât mai variat, salate multe de frunze verzi, broccoli, conopidă, mazăre, fasole, năut, chia, chinoa, etc. Meniul este bazat pe câteva principii simple și pe combinații de alimente din grupele principale: legume, cereale, verdețuri, leguminoase boabe, oleaginoase, fructe și plasarea lor în meniu în funcție de metabolism și necesitățile organismului. De exemplu, seara e indicat să nu mâncăm fructe pe care le putem mânca dimineața. Porțiile de fructe să nu fie mari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Bună dimineața! Poftiți la pizza proteică de post/vegana, fără gluten ❤️ Link aici https://youtu.be/rRUzJjpYRyk #vegan #glutenfreelife

O postare distribuită de Paula Seling (@paulaseling) pe

Leguminoasele boabe (fasole, năut, linte) conțin proteină de calitate și le combin cu garnitură din crucifere (broccoli, conopidă, varză), ciuperci, leguminoase verzi (mazăre) și cu verdețuri valoroase (ruccola, spanac, etc). Am renunțat la cafea, nu beau alcool, beau ceaiuri, mai ales verde și alb, pe care le consider un dar incredibil de sănătos. Deseori îmi fac suc de tulpini de țelină, pe care îl beau dimineața, după un pahar de lămâie cu apă, pe stomacul gol, procedeu ce alcalinizează corpul și aduce vitamina C”, a declarat Paula Seling pentru Click.ro.

Paula Seling a devenit vlogger de cooking. Rețeta vegană filmată pentru YouTube!

Scrie un comentariu