Stiri Interne

Paula Chirila: “Incep sa ma intreb: Cine sunt eu de fapt?” Iata ce o face pe vedeta sa spuna acest lucru!

Scris de Administrator

Paula Chirila a fost nevoita sa treaca printr-o multime de transformari pentru show-ul de comedie „DISCOTE-K”, ce va debuta la Kanal D incepand cu aceasta toamna, fapt ce o solicita extrem de mult si o face sa-si depaseasca toate limitele.

paula-chirila-filmari-discotek

Transformarile prin care trece Paula Chirila pentru show-ul de comedie “DISCOTE-K”, ce va incepe in toamna, la Kanal D, sunt uluitoare. Traversand o serie de personaje, care de care mai transite, actrita dovedeste o flexibilitate incredibila.

“Sunt ba vanzatoarea scortoasa, ba ’diva’ de pe centura, amanta infocata sau casnica desavarsita. Intru si in pielea vreunui barbat, atunci cand scenariul o cere. Ce mai, sunt foarte camelonica! Judecand dupa reactiile colegilor si ale trecatorilor care ne mai vad cand filmam, cred ca sunt foarte convingatoare! Incep sa ma intreb: ’Cine sunt eu de fapt?’ ”, a spus Paula Chirila.

Artagoasa, inamorata, pleostita sau mai agresiva ca un pitbull, Paula Chirila face spectacol in cel mai dement show de comedie, “DISCOTE-K”!

Din toamna, Kanal D te va pune in fata unui fenomen TV care provoaca hohote de ras si depaseste orice limita a imaginatiei! Din distributia show-ului de comedie “DISCOTE-K” fac parte Paula Chirila, Octavian Strunila, Alexandru Conovaru, Sorin Cocis, Ionut Toader, Vlad Corbeanu, Ionut Niculae si Alina Rotaru, iar gazda emisiunii este Razvan Alexe “KREM”.

Scrie un comentariu