Stiri externe

Patru momente cand Justin Bieber s-a imbracat precum Kate Moss

Scris de Administrator

Justin Bieber este superstar pop, cuceritor, parfumier si… style icon. Sau cel putin incearca sa fie style icon. Dupa ce si-a lansat cu succes propria colectie de haine, se pare ca s-a intamplat ceva cu vestimentatia lui.

Bieber a adoptat stilul anilor 90, cu pantofi, blanuri, jachete si se apropie ca vestimentatie de Kate Moss. Se pare ca diva l-a inspirat pe cantaret inca din adolescenta, iar asta nu o spune nimeni, ci o demonstreaza imaginile…

justin-bieber-kate-moss-1

O veti vedea pe Kate Moss cu o blana vintage indiferent de sezon, ocazie sau moment al zilei. Te afli in Bahamas si sunt 32 de grade Celsius? Exista o blana si pentru asta! Recent, intr-o seara cu 23 de grade Celsius, Bieber a iesit dintr-un club de noapte din L.A. in aceasta haina cu gluga.

justin-bieber-kate-moss-4

Cea mai de invidiat piesa din garderoba lui Kate Moss este inconfundabilul imprimeu leopard. Bieber inclina mai mult spre a camufla acest imprimeu, asa cum a facut-o cu ocazia momentului artistic sustinut la American Music Awards, in 2011.

justin-bieber-kate-moss-3

Cand esti in dubiu ce sa imbraci, poarta rosu! Si rosu poarta. Din cap pana in picioare.

justin-bieber-kate-moss-2

L-ati vazut in vara pe Bieber in turneu? Daca raspunsul este da, sigur va amintiti tumbele salbatice de pe o trambulina masiva. Avea nevoie de cateva lucruri pentru a realiza asta: flexibilitate, imaginatie, rezistenta, o camasa lejera in carouri si contrar parerii generale, modelele trebuie sa se simta si confortabil.

Justin Bieber s-a nascut pe 1 martie 1994 si este un cantaret canadian de muzica pop/R&B. Și-a inceput cariera lucrand petru Indrecan Paul, care mai tarziu i-a devenit manager. Indrecan a aranjat ca Justin sa-l intalneasca pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat in semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Prima parte a albumului sau, „My World”, a debutat pe locul 6 in U.S Billboard Hot 200 si pe locul 1 in Canadian Albums Chart.

Scrie un comentariu