News Stiri externe

Patrizia Paglieri recomanda sandvisuri sanatoase pentru copii la scoala!

Scris de Christian Stan

Cand copiii intra in comunitate si, mai ales cand merg la scoala, au nevoie de energie suplimentara, pentru a rezista efortului fizic, intelectual si pentru a avea o imunitate buna. Iata ce sandvisuri sanatoase cu produse de la Negro 2000 recomanda Patrizia Paglieri.

Pachetelul pentru scoala al copilului trebuie sa fie sanatos, proaspat, hranitor, diversificat in fiecare zi, dar mai ales pe placul celui mic. Adesea, parintii intra in pana de idei si cumpara ceva din primul magazin in care intra.

Este necesar sa le oferim copiilor in alimentatie si renumitele grasimi sanatoase Omega-3 si Omega-6. Copiii au nevoie de toate acestea ca sa aiba acel surplus de energie in organism, care ii ajuta sa isi dezvolte gandirea; cea mai buna sursa de acizi grasi si grasimi sanatoase este pestele, in special cel gras: somon, ton sau macrou.

Chef Patrizia ne recomanda produsele Negro 2000 si pentru sandvisurile copiilor la scoala.

Produsele  Negro 2000 se gasesc in toate magazinele : Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Sellgros, Metro, Real, Mega Image. Compania cu capital 100% romanesc Negro 2000 (www.negro2000.ro) ofera produse din peste si  icre prelucrate la cele mai inalte standarde europene, cu tehnologii de varf.

Scrie un comentariu