News Stiri externe

Patrick Dempsey nu mai divorteaza! Weekend romantic cu sotia la Paris

Scris de Christian Stan

Patrick Dempsey si Jillian Flink au socat pe toata lumea atunci cand au anuntat ca divorteaza, la inceputul lunii ianuarie, dupa 15 ani de mariaj si trei copii impreuna. Se pare ca doctorul din Grey’s Anatomy si sotia lui au revenit la sentimente mai bune, intrucat weekendul trecut au fost fotografiati de paparazzi tinandu-se de mana in timpul unei escapade romantice la Paris.

patrick dempsey

Jillian Fink a introdus actele de divort de Patrick Dempsey in luna ianuarie a acestui ani invocand „divergente ireconciliabile”, insa se pare ca a revenit intre timp la sentimente mai bune. Jillian si Patrick au fost pozati de paparazzi tinandu-se de mana in timpul unei escapade romantice la Paris weekendul trecut.

patrick depmsey jilian 3

patrick jilian 5

Ambii lucreaza in Europa in aceasta perioada. Jillian, de profesie make-up artist, se ocupa acum de machiajul lui Jennifer Lawrence pentru aparitiile acesteia pe red carpet la premierele ultimului film din seria „The Hunger Games”, in vreme ce Patrick filmeaza de zor la Londra pentru noul film din seria „Bridget Jones”. Cei doi au impreuna o fiica in varsta de 13 ani (Tallula) si doi copii gemeni: Sullivan si Darby, amandoi in varsta de 8 ani.

Scrie un comentariu