News

Parul de la subsoara vopsit in curcubeu. Noul trend.

Scris de Iancu Iulia

Anul trecut a fost plin de trenduri interesante, iar 2019 nu pare sa fie deloc diferit. Cel mai ciudat si colorat trend prinde amploare. Vorbim despre parul de la subsoara vopsit in curcubeu.

View this post on Instagram

Rainbows Pits 🌈🌈🌈 Got to do my bff @potatoeslaughing today! Check out the process on my story! She also wanted some rainbow underarms for St. Louis Pride this weekend! We did all of her hair using @pulpriothair color and @kevinmurphyhair color and conditioned her thirsty locks with @brazilianbondbuilder ! . . . . . . . #behindthechair #modernsalon #americansalon #notchstl #stl #stlouis #thegrovestl #grovestl #hairstl #stlhair #hairstlouis #stlouishairstylist #hairstyliststlouis #stlhairstylist #caitlinfordhair #anthonythebarber916 #authentichairarmy #esteticausa #imallaboutdahair #licensedtocreate #cosmoprof #fiidnt #brazilianbondbuilder #colortrak #pulpriot #pride #pridemonth #dyedpits #rainbowhair #pinkhair

A post shared by St Louis – Color Specialist (@caitlinfordhair) on

Dupa ce femeile au decis sa isi arunce cremele si aparaele de epilat, au incercat sa aduca putina culoare in viata lor si si-au vopsit parul de la subrat in diferite culori. Dorinta femeilor de a fi cat mai naturale si sa isi lase parul pe corp sa creasca este tot mai mare. Acestea si-au impartasit progresul pe retelele de socializare, iar faptul ca au parul de la subrat vopsit este un motiv de mandrie.

View this post on Instagram

#rainbowgirl #officialrainbowgirl #rainbow #dyedpits #armpithair

A post shared by Rainbow Girl (@theofficialrainbowgirl) on

Conform noului trend, femeile isi vopsesc parul dn zona axilei in culori deschise si jucause. Preferatele acestora sunt: rozul, movul, degradeurile, culorile curcubeului si sclipiciul.

Oricine poate incerca acest trend, cu conditia sa aiba destula rabdare ca parul sa creasca. Este nevoie ca acesta sa ajunga la o lungime generoasa pentru a fi vopsit.

View this post on Instagram

Get it girl. @mileycyrus #freeyourpits

A post shared by Free Your Pits (@freeyourpits) on

Pana si vedetele sau barbatii au imbratisat acest trend. Miley Cyrus este fana si a impartasit acest lucru cu fanii sai de pe internet. Vedeta a ales portocaliul.

Cand vorbim despre acest trend, oamenii sunt impartiti in doua tabere: ori il iubesc la nebunie, ori il detesta cu toata puterea. Tu de partea cui esti?

Scrie un comentariu