Stiri externe

Paris Hilton, logodită pentru a patra oara tocmai de ziua ei de naștere!

Scris de Ana Kozma

Oare a patra oară va fi cu noroc pentru Paris Hilton? Vedeta s-a logodit cu iubitul ei, Carter Reum, exact de ziua ei de naștere. Fix în ziua în care a împlinit 40 de ani, Carter a cerut-o de soție, iar ea a acceptat bucuroasă.

Paris Hilton, logodită pentru a patra oara tocmai de ziua ei de naștere!

Paris Hilton s-a logosit a patra oară! Cel care i-a oferit inelul de logodnă este Carter Reum, bărbatul cu care vedeta se iubește de aproximativ 1 an. Anunțul a fost făcut ieri, chiar în ziua în care Paris a împlinit 40 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paris Hilton (@parishilton)

„Atunci când îți găsești sufletul pereche, nu știi pur și simplu. Dragostea mea și cu mine suntem împreună de la prima noastră întâlnire. De ziua mea, el a aranjat o călătorie specială într-un paradis tropical. Cum mergeam la cină pe malul mării, Carter ne-a condus la o cabană decorată cu flori și s-a așezat în genunchi. Am spus da, da pentru totdeauna. Nu există nimeni altcineva cu care aș vrea să-mi petrec restul vieții”, a scris Paris Hilton pe Instagram.

Inelul de logondă este unul cu diamante realizat de Jean Dousset, strănepotul celebrului Louis Cartier.

Protestul lui Paris Hilton. Deși e milionară, a fost abuzată fizic și psihic la școală.

Aceasta este a patra logodnă pentru Paris Hilton. În 2002, ea a fost cerută de soție de modelul Jason Shaw. Câțiva ani mai târziu, Paris Latsis a fost cel care i-a cerut mâna. Apoi, în 2018, actorul Chris Zylka i-a oferit un inel. Din păcate, niciuna dintre aceste relații nu s-a concretizat printr-o căsătorie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vogue (@voguemagazine)

Carter Reum este om de afaceri și se iubește cu Paris Hilton de la finele anului 2019. Înainte de asta au fost însă prieteni vreme de 15 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paris Hilton (@parishilton)

„Visul meu de basm a devenit realitate. Îl iubesc atât de mult pe viitorul meu soț. Cea mai frumoasă surpriză aniversară! Abia aștept să îți fiu soție”, a mai scris Paris pe rețelele de socializare.

Prezentă la fericitul moment a fost și sora lui Paris, Nicky Hilton, alături de soțul ei, James Rithschild. De asemenea, fratele lor, Barron Hilton II, însoțit de Tessa Grafin von Walderdorff, soția sa. Nu au lipsit nici mama ori fratele viitorului mire.

Scrie un comentariu