News Stiri externe

Paris Hilton incearca sa „rupa” Internetul!

Scris de Christian Stan

Paris Hilton pozeaza in fundul gol pentru cel mai nou numar al revistei Paper. Mostenitoarea Imperiului Hilton incearca astfel sa rupa Internetul, dupa modelul lui Kim Kardashian, care a aparut anul trecut complet goala pe coperta revistei.

paris hilton

Cu toate ca au fost prietene la catarama ani de zile, iar Kim ii datoreaza in parte celebritatea lui Paris, cele doua vedete nu au mai vazut impreuna de foarte multa vreme, iar carcotasii speculeaza ca intre ele este o rivalitate „tacita”.

paper kim kardashian

La un an dupa ce Kim Kardashian poza complet goala pentru revista „Paper” in incercarea ei de a „sparge Internetul”, iata ca Paris Hilton ii calca pe urme si renunta si ea la haine pentru aceeasi revista. Paris, in varsta de 35 de ani, apare pe coperta revistei pentru numarul special „Fandemonium”, iar intr-una dintre fotografii Hilton poate fi admirata in… fundul gol.

paris 2

paris 3

Spre deosebire insa de pozele lui Kim Kardashian, care au fost catalogate de multi drept vulgare, editorialul lui Paris Hilton este „high fashion”, aceasta imbracand creatii haute-couture ce apartin celor mai mari designeri.

Scrie un comentariu