News

Paris Hilton incinge atmosfera in Ibiza! Este rezidenta la faimosul club Amnesia!

Scris de Christian Stan

Paris Hilton va sta toata luna august la Ibiza, acolo unde are programate cateva aparitii la petrecerile din faimosul club Amnesia din Ibiza. Paris Hilton, care mai nou este concentrata pe cariera ei de DJ, va pune muzica saptamanal la party-urile celebrului local, care aduna aproape 10.000 de petrecareti in fiecare seara.

paris-2

Paris Hilton a devenit DJ Wanda! Fostul star de reality-show isi ia in serios cariera de DJ, iar dupa aparitii la evenimente de muzica electronica din Statele Unite si Brazilia, Paris a devenit acum DJ resident la celebrul club Amnesia din Ibiza.

paris-hilton

Paris a ajuns la inceputul lunii in faimoasa statiune de distractie din Spania, acolo va sta pana la inceputul lunii septembrie. Mostenitoarea Imperiului Hilton a fost punctual de atractie al petrecerii „Foam and Diamonds”, gazduita joi seara de Amnesia.

paris-4

Paris Hilton si-a luat locul la statia de mixaj in jurul orei 3 dimneata si i-a incantat pe cei 10.000 de oameni prezenti la petrecere cu cele mai bune piese ale momentului. Paris a mixat in jur de 2 ore, imbracata provocator intr-o fusta din piele si un sutien gen bondage, in celor create de Jean Paul Gaultier pentru Madonna.

Paris este insotita la Ibiza de iubitul ei, modelul River Viiperi, cu care are o relatie de mai bine de un an.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu