News

VIDEO Incredibil! Paris Hilton a debutat ca DJ la un festival de muzica din Brazilia!

Scris de Christian Stan

Este greu sa ajungi in umbra lui Kim Kardashian dupa ce ai lansat moda casetelor XXX si a reality-show-urilor, astfel ca Paris Hilton a fost nevoita sa se reinventeze. S-a intamplat zilele trecute la un festival de muzica electronica din Brazilia cand mostenitoarea imperiului Hilton si-a facut debutul in calitate de DJ!

Purtand o pereche de casti incrustate cu cristale pretioase si avand langa ea un om care s-o ajute la butoane, Paris Hilton si-a facut debutul in calitate de DJ la un festival de muzica din Brazilia, zilele trecute…

Clipul care a aparut, lung de cateva minute, o arata pe Paris Hilton la pupitrul de DJ invartind niste butoane, iar prima piesa pusa a fost „We Found Love” a Rihannei. Cu acest prilej, Paris Hilton a lansat si noua ei piesa „Last Night”, un feature cu AfroJack.

Se pare ca Paris Hilton a fost platita 100.000 de dolari pentru a-si face debutul in calitate de DJ la Brazil Pop Festival.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu