Stiri Interne

Acestia sunt parintii lui Catalin Maruta! Cu cine seamana prezentatorul?

Scris de Alexandru Manea

Catalin Maruta si-a induiosat admiratorii postand pe pagina de Facebook o fotografie cu parintii lui. Multi dintre acestia sustin ca prezentatorul seamana foarte mult cu mama lui. Iata ce mesaje a primit.

catalin-maruta-parinti

Catalin Maruta a postat aseara pe pagina de Facebook o fotografie cu parintii lui, induiosandu-si admiratorii cu mesajul:

„Parintii mei dragi si scumpi pe care-i iubesc enorm! Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine, va multumesc pentru fiecare cuvant, pentru fiecare sfat …”.

Fanii lui au lasat comentarii apreciind gestul frumos, dar si-au spus si parerea visavi de persoana cu care seamana cel mai mult prezentatorul.

„Dumnezeu sa le dea sanatate si viata lunga tuturor parintilor din lume”, „Nimic nu e mai frumos pe lume decat atunci cand copilul pe care l-ai nascut si l-ai crescut ,i-ti multumeste;E cea mai mare multumire pentru un parinte. Felicitari”, „Semeni mult cu mama sa-ti traiasca Catalin si multe felicitari”, „Ce bine semeni tu cu mama ta…..dar se pare ca calvitia nu te va ocoli mai devreme sau mai tarziu nici pe tine”, au fost cateva dintre reactiile publicate pe pagina de Facebook.

Scrie un comentariu