ADPM Beauty ADPM Coffee Break

Parfumurile D&P pot fi comandate acum si online in peste 80 de variante

Scris de Alexandru Manea

Parfumurile D&P, preferate de milioane de romani in ultimii 14 ani, pentru calitatea si pretul lor accesibil, pot fi achizitionate acum si online. Disponibile in varianta Eau de Toilette (100 ml sau 50 ml) si Deo Body Spray (150 ml), produsele D&P pot fi cumparate si pe www.dpparfum.ro.

Parfumurile D&P pot fi comandate acum si online in peste 80 de variante

Lansarea magazinului online are loc in urma cererii considerabile din partea publicului de pe tot teritoriul Romaniei, care putea achizitiona pana acum produsele doar din magazinele prezente in Bucuresti, Brasov, Baia Mare, Botosani, Buzau, Constanta, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Iasi, Petrosani, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Targoviste si Sibiu.

D&P sunt printre cele mai apreciate produse de tip Eau de Toilette si Deo Body Spray din Romania, iar pe paginile de socializare D&P exista o comunitate puternica de consumatori fideli.

De pe www.dpparfum.ro poate fi comandata o gama larga de produse D&P, din categorii precum floral, oriental, citric, cyphre, lemnos, aromatic, formule de o calitate si persistenta deosebita.

Calitate testata dupa norme UE si standarde IFRA

Brandul D&P a fost lansat in 1999 in Ankara, Turcia, si este prezent in 37 de tari, printre care Marea Britanie, Germania, Austria, Franta, Turcia, Arabia Saudita, Olanda, Belgia, Egipt, Dubai, Cehia, Bulgaria si, din 2004, in Romania.

Produsele sunt realizate din esente naturale produse in Franta si in alte tari din Uniunea Europeana, dupa norme UE si la standarde IFRA (International Fragrance Association), iar apoi sunt imbuteliate in Ankara (Turcia), conform reglementarilor cosmetice CE, si distribuite in 37 de tari.

 

Preturi accesibile neschimbate din 2004!

Succesul de care se bucura la nivel international este datorat unei retete simple: parfumuri de foarte buna calitate, intr-o gama extrem de variata, la preturi pentru orice buzunar.

In Romania, compania a reusit ca, de peste 14 ani, sa pastreze aceleasi preturi accesibile: Eau de Toilette 50 ml – 60 lei, Eau de Toilette 100 ml – 85 lei, si Deo Body Spray 150 ml – 20 lei.

In plus, pe www.dpparfum.ro sunt disponibile si ofertele promotionale extrem de avantajoase, cum este, spre exemplu, Setul Promo, ce include un Eau de Toilette (50 ml sau 100 ml), un Deo Body Spray si doua Eau de Toilette a cate 30 ml, cu un avantaj la pret de 80 de lei.

“Ne-am propus sa le oferim tuturor ocazia de a purta cu bucurie un parfum bun, de o persistenta deosebita, care sa fie, in acelasi timp, accesibil ca pret. Consideram ca oricine are dreptul de a explora, zi de zi, frumusetea universului mirific al parfumurilor D&P, fara ca acest lucru sa reprezinte un efort financiar major”, declara reprezentantul exclusiv D&P pentru Romania.

Esenta conteaza

Pentru a reusi sa mentina preturile la un nivel accesibil, parfumurile D&P sunt comercializate in sticle standard, punandu-se accent pe calitatea continutului acestora. Astfel, pentru 60 lei, respectiv 85 lei, beneficiezi de parfumuri realizate din esente conforme standardelor internationale, testate periodic (prin procedura Cosmetovigilance) ce verifica si dovedeste calitatea ingredientelor si siguranta lor in folosirea de zi cu zi.

“Credem ca atunci cand esti atent la cheltuielile zilnice si iti place sa faci alegeri chibzuite, ajungi sa intelegi de ce acest concept D&P a devenit atat de apreciat inclusiv in tari foarte dezvoltate, printre care Marea Britanie, Germania, Austria si Franta. Suntem prezenti de peste 14 ani pe piata din Romania, prin mai mult de 50 de magazine, si acum si online, si ne bucura nespus de mult fidelitatea publicului nostru si mesajele de apreciere pe care le primim zi de zi. Parfumurile D&P vor fi intotdeauna o solutie minunata atunci cand doriti sa le oferiti inclusiv celor dragi un semn de apreciere si recunostinta”, declara reprezentantul distribuitorului autorizat al D&P Romania.

Facebook: https://www.facebook.com/dpparfum/

Instagram: @dpparfumro

Stiai ce contin sticlele de parfum D&P si de ce au un pret atat de mic?

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu