ADPM Beauty ADPM Coffee Break Evenimente

Parfumurile de nisa Histoires de Parfums au fost relansate la Elysée

Scris de Sorin Dutoiu

Parfumurile de nisa Histoires de Parfums au fost relansate la Elysée in cadrul unui eveniment la care au participat vedete, influenceri, jurnalisti, precum si creatorul marcii, Gérald Ghislain.

Parfumurile de nisa Histoires de Parfums au fost relansate la Elysée

Parfumurile de nisa Histoires de Parfums au fost relansate in cadrul magazinului Elysée de pe Calea Victoriei. La eveniment a fost prezent creatorul marcii, Gérald Ghislain, care a prezentat in premiera 7753, considerat “parfumul feminitatii absolute”.

Invitatii, printre care s-au aflat si vedete precum Laura Cosoi, Dana Savuica, Amalia Enache si Ozana Barabancea, s-au putut bucura de o experienta olfactiva in premiera, tinand cont ca exclusivistul flacon va fi disponibil in magazinele din Europa incepand cu luna decembrie 2019.

7753 este considerat o adevarata oda inchinata feminitatii. Daca, pana acum, proportia care ilustra femeia perfecta parea sa fie 90-60-90, o data cu viziunea creatorului Histoires de Parfums, formula magica s-a schimbat iar, cifra chintesentei feminitatii a devenit 7753. Un parfum ca un poem, exact asa cum sunt toate creatiile brandului, inspirat de voluptatea, feminitatea si zambetul Giocondei.


Filosofia brandului

Histoires de Parfums poate fi privita ca o biblioteca olfactiva ce spune povesti despre personaje faimoase, despre epoci emblematice, despre muzica si poezie. Colectia creata de Gérald Ghislain nu este guvernata de reguli, ci doar de inspiratie. Cu o imaginatie debordanta, acest personaj locvace a ales sa dea viata povestilor sale prin intermediul parfumurilor. Histoires de Parfums isi lanseaza creatiile intr-o editie de lux ce poate fi ”citita” pe piele. Brandul continua arta si priceperea franceza din domeniul parfumeriei ce inglobeaza, in egala masura, luxul, generozitatea si creativitatea. Histoires de Parfums trimite cu gandul la arii muzicale, nuvele sau poeme literare. Biblioteca lui Gérald Ghislain spune povesti prin intermediul parfumurilor exact asa cum cartile spun povesti cu ajutorul emotiilor.

 

Autorul

Gérald Ghislain a fondat Histoires de Parfums in anii 2000 si a lansat o colectie de parfumuri rare si delicate care vorbesc de la sine despre temperamentul creatorului lor: inclinat spre placeri alese, el gusta din toate bucuriile vietii, simtind plenar, in toate trairile sale, sensurile cuvintelor lux si rafinament. Ghislain se dedica total si fara rezerve proiectelor sale. Spirit interogativ, el asculta, citeste si descopera, gasindu-si inspiratia in calatoriile si intalnirile sale.  Cand creeaza parfumuri, Ghislain interpreteaza intr-o maniera neasteptata clasicele categorii olfactive, incluzand de fiecare data un ingredient surprinzator, cu scopul de a obtine o colectie uimitoare, inedita.

Parfumurile Histoires de Parfums sunt disponibile la Elysee alaturi de produse ale altor braduri de nisa precum House of Sillage, 24, Linari, Moresque, Robert Piguet, Lalique, Pantheon.

Cate flori se culeg pentru doar o sticla de parfum Chanel No5

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu