Stiri externe

Paradisul in care s-a refugiat Regina Marii Britanii

Scris de Ana Kozma

Deja de aproape o luna, Regina Elisabeta sta in izolare alaturi de sotul ei, Printul Phillip, la Castelul Windsor. Iata cum arata paradisul in care s-a refugiat Regina Marii Britanii!

Paradisul in care s-a refugiat Regina Marii Britanii

In fiecare primavara, Regina Elisabeta se muta de la palatul Buckingham la Castelul Windsor. Este o cladire din secolul 11 aflata la circa 30 de kilometri in afara Londrei.

De obicei, locuieste acolo de la jumatatea lui martie pana la jumatatea lui aprilie. Un interval in care, in conditii normale, primeste vizite oficiale, sarbatoreste Pastele si isi serbeaza ziua de nastere alaturi de familie.

In acest an insa, din cauza pandemiei COVID-19, Regina sta in izolare la Castelul Windsor. A plecat acolo cu o saptamana mai devreme decat trebuia si cu siguranta va sta mai mult decat a planuit.

In ciuda vremurilor grele pe care le traversam, Castelul Windsor ramane totusi un paradis in plina primavara. Gazduieste o veritabila colectie de arta cu lucrari semnate Leonardo da Vinci, Michelangelor, Raphael sau Hans Holbein.

Castelul este incojurat de o gradina imensa care pe timpul primaverii revine la viata si transforma locul intr-unul superb.

Cine preia tronul de la Regina Marii Britanii? Succesiunea explicata simplu!

Scrie un comentariu