Stiri externe

Papa Francisc, mesaj vocal hilar pentru maicutele carmelite!

Scris de Christian Stan

Papa Francisc tine din nou prima pagina a tuturor publicatilor, iar asta dupa ce a lasat un mesaj vocal hilar maicutelor de la o manastire carmelita din Spania. Papa a sunat la manastire in ziua de Anul Nou si a fost surprins ca nimeni nu-i raspunde la telefon. Mesajul lui vocal a ajuns ulterior subiect de stiri la CNN si televiziunile spaniole.

papa-francisc

Mare a fost disperarea maicutelor de la o manastire carmelita din nordul Spaniei dupa ce au realizat ca n-au raspuns la telefon si ca insusi Papa Francisc le-a lasat un mesaj vocal.

„Oare ce fac maicutele in timpul zilei de nu raspund la telefon? Sunt Papa Francisc si v-am sunat sa va urez un an nou fericit. O sa incerc sa va sun mai tarziu. Dumnezeu sa va binecuvanteze”, a sunat mesajul vocal al lui Papa, care ulterior a ajuns subiect de stiri la CNN si televiziunile spaniole.

Sora Adriana, stareta manastirii situate in apropiere de Cordoba, a povestit unui post de radio spaniol ca ea si celelalte patru maicute n-au raspuns la telefon pentru ca erau ocupate cu slujba de la mijlocul zilei.

„Dupa ce am terminat rugaciunile si am auzit mesajul vocal am vrut sa mor pe loc. Am ascultat mesajul de mai multe ori, impreuna cu celelalte maicute. Ne-am consolat una pe cealalta prin faptul ca n-am facut nimic altceva decat sa ne indeplinim indatoririle noastre. Nu am crezut niciodata ca Papa isi va aminti de noi”, declara sora Adriana.

In cele din urma, Papa a revenit cu un telefon la finalul zilei, spre incantarea maicutelor care de aceasta data n-au mai plecat de langa telefon.

Scrie un comentariu