Cinenews Stiri externe

Pandemia, inamicul invincibil al lui James Bond! Noul film, amânat pentru a treia oară!

Scris de Ana Kozma

Data de lansare a producției No Time To Die, cel de-al 25-lea film din seria James Bond, a fost amânată pentru a treia oară pe fondul pandemiei de coronavirus. Când îl vom vedea pe marele ecran?

Pandemia, inamicul invincibil al lui James Bond! Noul film, amânat pentru a treia oară!

Ați fi crezut poate că James Bond poate învinge tot. Tot, cu excepția pandemiei. Noul film din seria James Bond, No Time To Die, este amânat pentru a treia oară în contextul actual.

La momentul actual, filmul este programat să fie lansat pe data de 2 aprilie. Presa internațională scrie însă că, cel mai probabil, premiera va fi amânată până în noiembrie 2021.

Filmul, în regia lui Cary Joji Fukunaga, ar fi trebuit inițial să apară în aprilie 2020. A fost întâi amânat pentru noiembrie 2020, iar apoi pentru aprilie 2021. Toate aceste amânări în contextul pandemiei de COVID-19.

No Time To Die este filmul cu numărul 25 din seria James Bond. Au existat și zvonuri despre lansarea acestuia pe un serviciu de streaming în loc de cinematografe. Se pare că Netflix, Amazon și Apple TV și-ar fi dorit să cumpere drepturile. Nu au fost însă de acord să plătească suma astronomică cerută de producători.

Noul agent 007 din seria James Bond va fi femeie de culoare

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Craig (@just.daniel007)

Scrie un comentariu