Stiri externe

Topless la 46 de ani!

Scris de Administrator

A cunoscut in urma cu multi ani faima gratie trupului sau de zeita frumos etalat intr-un costum de baie intreg, dar extrem de decupat si rosu ca focul. Dar se pare ca Pamela Anderson nu are nevoie de celebrul costum de baie pentru a atrage toate privirile asupra ei, fapt pe care l-a demonstrat zilele trecute pe o plaja din Franta, facand topless!

pamela-anderson-topless-franta5

Zilele acestea, Pamela Anderson si Rick Salomon, s-au aflat in Franta cu ocazia unei bine meritate vacante. Starleta si iubitul ei au fost surprinsi de paparazzi in timpul unei zile relaxante pe care au petrecut-o la plaja.

pamela-anderson-topless-franta

pamela-anderson-topless-franta1

Pamela (46 de ani) a renuntat rapid la sutien pentru un bronz mai uniform, spre deliciul martorilor oculari. Cu toate ca actrita a incercat din rasputeri sa-si astupe totusi sanii cu mainile, efectul a fost unul Wow, iar toate privirile au fost atintite asupra ei.

pamela-anderson-topless-franta2

pamela-anderson-topless-franta3

Desi a pozat deja de nenumarate ori goala in paginile celebrei reviste cu iepurasi, iar imaginea ei este departe de a fi a unei femei pudice, Pamela Anderson a parut oarecum stanjenita in momentul in care a ramas aproape dezbracata!

pamela-anderson-topless-franta4

pamela-anderson-topless-franta6

Rick Salomon si Pamela Anderson au redevenit de curand un cuplu, la 6 ani dupa ce s-au casatorit in Las Vegas. Mariajul lor nu a rezistat atunci decat putin peste doua luni, dar se pare ca viata i-a adus acum din nou impreuna.

pamela-anderson-topless-franta7

pamela-anderson-topless-franta8

In urma cu aproape 6 ani, pe data de 6 octombrie 2007, cei doi si-au jurat iubire vesnica intr-o capela din Las Vegas.

pamela-anderson-topless-franta9

pamela-anderson-topless-franta10

Scrie un comentariu