Stiri externe

Pamela Anderson si Rick Salomon, dragoste cu nabadai! Sunt pentru a treia oara in pragul divortului!

Scris de Administrator

Pamela Anderson este pe cale sa divorteze din nou de Rick Salomon. Se pare ca relatia lor este, deja, de domeniul trecutului, actrita intentand, pentru a treia oara, divortul de acesta.

pamela-anderson-rick-salomon

Asta da relatie cu nabadai! Pamela Anderson este pe cale sa divorteze din nou de Rick Salomon. Conform site-ului TMZ, actrita ar fi intentat, deja, pentru a treia oara, divortul de acesta.

pamela-anderson-rick-salomon2

Se pare ca Pamela Anderson si Rick Salomon s-au separat, deja, iar, in curand, vor fi divortati cu acte in regula. Insa, asta nu inseamna neaparat ca nu vor mai fi niciodata impreuna, intrucat istoria lor amoroasa este una extrem de tumultoasa.

pamela-anderson-rick-salomon1

Pamela Anderson s-a casatorit prima oara cu Rick Salomon in anul 2007, dar actrita a anulat mariajul dupa doar doua luni.

In luna ianuarie a anului trecut, focul iubirii dintre ei s-a reaprins, astfel incat si-au jurat din nou iubire vesnica in fata altarului. Nu a durat nici de aceasta data insa prea mult, astfel incat Pamela a intentat divortul in vara trecuta. insa, s-a razgandit si a retras cererea de divort, hotarand sa-i mai dea sotului ei inca o sansa.

pamela-anderson-rick-salomon3

Lucrurile nu au functionat, se pare, iar dovada sta in faptul ca, saptamana aceasta, Pamela Anderson a inaintat, din nou, actele de divort.

Scrie un comentariu