News Stiri externe

Pamela Anderson s-a mutat in Franta! Si-a lasat baietii sa locuiasca impreuna in Malibu!

Scris de Christian Stan

Pe Pamela Anderson (51 ani) o despart acum mii de kilometri de fii sai, Brandon si Dylan, dupa ce a decis sa se mute tocmai in Franta alaturi de iubitul ei, jucatorul de fotbal Adil Rami.

Pamela Anderson (51 ani) locuieste acum in Franta, dupa ce s-a indragostit lulea de jucatorul de fotbal Adil Rami (in varsta de 33 de ani). Pamela si Rami sunt impreuna de aproape un an, iar actrita a hotarat ca este momentul sa se mute alaturi de el la Marsilia, orasul natal al lui Rami.

In tot acest timp, baietii lui Pam au ramas in Malibu, acolo unde s-au mutat impreuna intr-o casa pe malul Oceanului. Pamela Anderson are doi baieti, Brandon (22 ani) si Dylan (21 ani), in urma mariajului ei cu tobosarul Tommy Lee.

„Mi se face mereu dor de baietii mei. Eu locuiesc acum in Franta, ei au ramas in California si s-au mutat amandoi in aceeasi casa. Ma bucur mult ca locuiesc impreuna si se inteleg foarte bine. Abia astept ca ei sa vina sa ma viziteze”, declara Pamela intr-un interviu acordat la un post de televiziune din Franta.

„Brandon are o iubita cu care se mai cearta din cand in cand, Dylan este mai rezervat… Amandoi sunt romantici si au gusturi bune in materie de fete. Sunt foarte mandra de baietii mei. Ma iubesc foarte mult. Imi fac mereu cadouri, imi aduc flori si ma invita la cina cand sunt la casa mea din Malibu. Este extraordinar”, mai spune Pamela.

Pamela Anderson si Adil Rami s-au cunoscut anul trecut la Festivalul de Film de la Cannes si sunt nedespartiti din acel moment. Dupa numeroase incercari esuate, Pamela pare sa fie in sfarsit fericita si implinita.  Rami joaca pentru Sevilla FC si face parte si din echipa nationala a Frantei. Pamela Anderson s-a declarat foarte incantata de viata in Europa si nu planuieste prea curand sa se intoarca sa traiasca in Statele Unite.

 

Pamela Anderson, din nou goala la 50 de ani

Scrie un comentariu