Stiri externe

S-a razgandit? Pamela Anderson nu mai divorteaza?

Scris de Christian Stan

Dupa ce, in anul 2007, a fost casatorita vreme de doar cateva luni cu Rick Salomon, Pamela Anderson si-a redescoperit sentimentele fata de acesta la sfarsitul anului trecut, iar in luna ianuarie, au ajuns din nou in fata altarului. In urma cu cateva zile anunta ca divorteaza pentru a doua oara de Rick, insa acum se pare ca Pamela s-a razgandit.

pamela-rick1

La doar jumatate de an dupa ce si-au jurat iubire vesnica, pentru a doua oara, iata ca au ajuns din nou la divort! Este vorba despre Pamela Anderson si Rick Salomon. Conform actelor de divort depuse deja de Pamela in urma cu doar cateva zile, motivele separarii constau in „diferente ireconciliabile”.

„Ii rugam pe reprezentantii mediei sa respecte intimitatea de care Pamela si famila ei au atata nevoie in aceasta perioada”, au declarat reprezentantii actritei pentru revista People.

Conform ultimelor informatii exista toate sperantele ca Pamela si Rick sa se impace si sa renunte la procedura de divort. Radar OnLine precizeaza ca gestul actritei de a introduce actele  a fost un ultim semnal de alarma pentru Rick, astfel incat acesta sa renunte la stilul sau de viata presarat cu petreceri in fiecare seara.

„Pam a crezut ca singura metoda prin care il mai poate indrepta pe Rick este sa intenteze actele de divort. Ea asa spera ca il va aduce pe linia de plutire. S-a saturat de stilul lui de viata si nu mai vrea sa-l lase sa mearga la petreceri in fiecare seara. Cei doi se iubesc, insa relatia lor a fost mereu una dificila”, declara o sursa apropiata cuplului.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu