News

Pamela Anderson a devenit prietena surorilor Gabor? Cel putin, asa se lauda romancele!

Scris de Alexandru Manea

Monica si Ramona Gabor sustin ca sunt prietene cu celebra Pamela Anderson. Actrita a ajuns in Dubai si, la recomandarea Monicai Gabor, Ramona a trebuit sa aiba grija de ea si sa iasa impreuna in oras.

ramona-gabor-pamela-anderson

Ramona Gabor traieste de mai bine de un an in Dubai, unde isi castiga painea lucrand ca si model. Cum Dubai-ul a devenit in ultimii ani o destinatie obligatorie pentru miliardarii lumii, dar si pentru vedetele de peste Ocean, asa se face ca romanca a avut ocazia sa intalneasca mai multe nume cunoscute de la Hollywood.

Printre acestea, si Pamela Anderson. Actrita care a cunoscut succesul in serialul „Baywatch” a vizitat emiratul si s-a intalnit, intamplator sau nu, cu Ramona Gabor intr-un club.

A fost ocazia ideala pentru romanca sa se fotografieze alaturi de ea si sa se laude cu intalnirea avuta pe Facebook. Mai mult, Ramona sustine ca sora ei, Monica, i-a recomandat sa aiba grija de vedeta blonda cat timp sta in Dubai, ele fiind, dupa cum spune ea, prietene.

„Sora mea mi-a cerut sa am grija de prietena ei in Dubai si a fost o adevarata placere sa ies cu o fata atat de cool precum Pamela”, a a mentionat Ramona pe Facebook.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu