Style Radar

Palaria de 1 milion de dolari purtata de Lady Gaga la show-ul Victoria’s Secret

Scris de Alexandru Manea

Lady Gaga a purtat o palarie spectaculoasa in timpul recitalului sustinut in cadrul prezentarii Victoria’s Secret de luni seara de la Paris. Iata cine a creat accesoriul si de ce pretul acestuia se ridica la 1 milion de dolari.

lady-gaga-palarie

Lady Gaga a sustinut un scurt recital luni seara in cadrul prezentarii Victoria’s Secret de la Paris. Artista si-a facut aparitia pe catwalk purtand o palarie spectaculoasa al carei pret se ridica la 1 milion de dolari. Accesoriul vine sa rivalizeze astfel cu sutienul-vedeta al colectiei, incrustat cu pietre scumpe, ce valoreaza cateva milioane de dolari.

designer-palarie-lady-gaga

Palaria pe care a purtat-o Lady Gaga a fost realizata de designerul Gladys Tamez si este acoperita cu peste 45,700 de cristale Swarovski, inclusiv pe franjurile ce se prelingeau pana la nivelul genunchilor artistei.

Ideea confectionarii acestei palarii a pornit de la dorinta artistei de a purta o “cascada de diamante”. Designerul s-a conformat si a venit cu aceasta propunere care i-a placut vedetei foarte mult.
Gladys ii realizeaza artistei si tinutele din cadrul turneului Joanne, dar si pentru show-ul Superbowl pe care il va sustine la inceputul anului viitor.

Scrie un comentariu