Stiri Interne

Invazia blanurilor! Brandul Paisi redefineste luxul urban!

Scris de Christian Stan

„Furs and the City” este prima colecte de blanuri din Romania care propune REVOLUTIE s se adreseaza femeii urbane, cosmopolite, indragostite de independenta si forta ei cuceritoare…

SEB_3195a1 copy

SEB_3195a2

SEB_3195a4 copy

SEB_3195a6 copy
Generatia M(ilenista) si C(creative) are, incepand cu sfarsitul acestui an, o marcă fashion construita cu gandul la mentalitatile, visele si iubirile ei. Païsi, cel mai nou brand de blanuri de pe piata romaneasca, lanseaza in aceasta toamna/iarna o colectie fashion de haine, veste, etole, cape si accesorii din blana pentru Planeta MODA care are curaj sa-si afirme personajul fashion intr-o manieră eclectica, mereu in trend si cu stil dincolo de vreme si vremuri.

SEB_3195a8 copy

Echipa de designeri Païsi a creat 62 de piese-statement „Furs and the City”, combinand blanuri „high-end fashion” (vizon, chinchila, vulpe argintie, orylag, castor) cu materiale pretioase, urbane (lana, casmir, bumbac, dantela, stofa). Linia, taieturile, combinatiile de texturi si design-ul intregii colectii deseneaza si povesteste cu mult sarm personalitatea unei feminități mereu conectate, dinamice, romantic-urbane, sporty-cuceritoare sau burghez- experimentatoare.

SEB_3195a11 copy

SEB_3195a12 copy

Odată cu lansarea „Furs and the City”, Païsi deschide in inima orasului (strada Londra 45) primul spatiu event-concept din București- Atelier Païsi, locul unde pasionatele de moda, cultura urbana, comunicare relaxata, happening-uri nonsalante si dulci-nimicuri care dau sarm vietii, sunt asteptate sa experimenteze, sa participe si sa redefineasca „feminitatea Païsi – aici, acum, mereu splendida”.

Marca Païsi e construita pe o istorie de 70 de ani in mestesugul si arta blanurilor, cu un traseu geografic de business surprinzator, cu forta romaneasca, din Kastoria-Grecia, pana in Spania (acum 5 decenii, aristocratia spaniola si familia regala a Spaniei purta blanuri create de mentorul si vizionarul care a inspirat Païsi), Palma de Mallorca, Germania, Franta si Romania.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu