Stiri Interne

Ozana Barabancea slabeste din nou! Iata ce face de aceasta data!

Scris de Alexandru Manea

Ozana Barabancea slabeste din nou. La mai bine de doi ai de la ultima transformare spectaculoasa, artista este in prezent monitorizata de un nutritionist si este decisa sa revina la formele de altadata.

ozana-barabancea-slabit

Ozana Barabancea slabeste din nou. Asta dupa ce, in ultimii ani, parea ca a renuntat la orice regim alimentar.

Dovada si kilogramele luate vizibl in plus. Si cum aceste kilograme in plus se traduc si prin probleme de sanatate, de cele mai multe ori, artista a decis ca este timpul sa fie mai atenta cu stilul ei de viata si a apelat la un nutritionist. Acesta a sfatuit-o sa elimine complet zaharul din alimentatie si i-a recomandat un regim anume.

ozana-barabancea-ingrasat

ozana-barabancea-grasa

Ozana a avut, in ultimii ani, oscilatii majore de greutate

Tine chiar legatura non-stop cu soprana prin intermediul mesajelor de pe telefonul mobil.

“Adio zahar! Rar, foarte rar, fur cate o bomboana, apoi beau un litru de apa pe nerasuflate! Am nevoie de ajutorul ei si conversam pe WhatsApp pentru sustinere morala! Dimineata imi fac pachetel cu ce am de mancat in ziua respectiva! Sunt obligata sa beau cel putin 3 litri de apa zilnic! O persoana sanatoasa ca mine poate slabi cu ambitie si ordine, pastrand un anumit numar de mese pe zi! Cei bolnavi probabil au nevoie de alte interventii! Dar sunt fericita si imi spun zilnic ca sunt la greutatea ideala! Zilnic fac exercitii in pat inainte sa-mi incep ziua! Am lista cu exercitii pentru zona lombara data de doi kinetoterapeuti”, a declarat Ozana Barabancea pentru WOWBiz.ro.

Scrie un comentariu