Stiri Interne

SOC! Ozana Barabancea si Andreea Balan se intorc la „Te cunosc de undeva”?

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce au starnit un val de regrete prin plecarea lor de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea si Andreea Balan se vor intoarce, se pare, la pupitrul juriului show-ului. Ele ii vor inlocui, pare-se, pe Monica Anghel si Pepe.

juriu-te-cunosc-de-undeva2

Sezonul actual „Te cunosc de undeva” a avut parte de cele mai multe schimbari de pana acum. Si nu ne referim la metamorfozele concurentilor, ci la componenta juriului.

Mai intai, Ozana Barabancea, Andreea Balan si Aurelian Temisan au fost scosi din schema si inlocuiti cu Monica Anghel, Delia Matache si Pepe.

horia-brenciu-te-cunosc-de-undeva

Dupa cateva editii, Delia a fost scoasa de la masa juriului si inlocuita cu Horia Brenciu, cel care abia semnase cu Antena 1.

Iata ca nu au trecut prea multe editii pana ce producatorii sa realizeze ca tot formula originala avea mai mare impact asupra publicului. Astfel ca ar fi decis deja sa le cheme inapoi pe Ozana Barabancea si pe Andreea Balan.

juriu-te-cunosc-de-undeva

„Abia acum si-au dat seama ca au gresit ca au schimbat juriul “Te cunosc de undeva”. Telespectatorii se obisnuisera cu juratii, emisiunea mergea, nu cred ca era cazul sa-i schimbe. Au adus-o pe Monica Anghel, au luat-o pe Delia care era la X-Factor, au plecat Balanca si Barabancea, a fost inlocuita si Delia cu Brenciu, e un haos total, o varza. Lumea nu mai intelege nimic.

Acum se schimba iar juriul. Pleaca Monica Anghel si Pepe si se vor intoarce Andreea Balan si Ozana Barabancea. Andreea a si semnat noul contract, Ozana stiu ca era in discutii. Asadar, juriul din noul sezon va fi format din Andrei Aradits, Andreea Balan, Ozana Barabancea si Horia Brenciu”, au declarat surse din Intact pentru WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu