Stiri Interne

Ozana Barabancea s-a mai operat o data ca sa arate asa!

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce si-a micsorat stomacul, Ozana Barabancea a mai suferit cel putin o noua interventie chirurgicala ca sa arate in final atat de bine ca in prezent. Iata despre ce este vorba!

Ozana Barabancea s-a mai operat o data ca sa arate asa!

Ozana Barabancea s-a operat acum ceva timp, micsorandu-si stomacul, interventie ce a ajutat-o sa manance in final mult mai putin si sa slabeasca impresionant de mult. A ajuns astfel sa dea jos 40 de kilograme, insa, pentru a avea silueta din prezent, a mai apelat la o noua interventie chirurgicala.

Si-a extirpat surplusul de piele si grasime de pe abdomen, ramase in urma scaderii drastice in greutate. 5 kilograme in total. Astfel se face ca in prezent poate spune ca are, in sfarsit, o silueta armonioasa.  In plus, si-a facut si lifting al pleoapelor.

„Au fost scoase 5 kilograme de grasime din zona abdomenului si a fost indepartata pielea care a ramas in urma operatiei de gastic sleeve. A fost un lifting circular, o provocare si pentru echipa de medici. Eu nu sunt o fitoasa. Vreau sa fiu sanatoasa, sa-mi pot sustine concertele pentru copiii si elevii mei. Urmeaza alte doua operatii. Vreau sa-mi ridic sanii si sa-mi retusez picioarele”, a povestit artista la “Rai, da buni” (Antena Stars).

Se pare ca artista, membru al juriului emisiunii “Te cunosc de undeva” (Antena 1) planuieste inca doua operatii estetice.

Ozana Barabancea are cea mai mica talie din ultimii 15 ani de cand s-a operat

 

Scrie un comentariu