ADPM Health

Ozana Barabancea s-a ingrasat la loc

Scris de Alexandru Manea

Ozana Barabancea s-a ingrasat la loc, dupa ce reusise sa slabeasca spectaculos. Este, se pare, efectul Yo-Yo cu care se confrunta majoritatea celor care slabesc rapid si care nu reusesc sa isi mentina silueta cu un stil de viata echilibrat.

ozana-barabancea-slabit-ingrasat

Ozana Barabancea reusise sa slabeasca spectaculos in urma cu trei ani. Soprana devenise chiar un model pentru toate femeile cu „forme” dupa ce a dat jos in 10 luni 40 de kilograme.

“O luasem razna, era too much. Era necesar, m-am dezgropat din grasime. Mi-a fost foarte greu sa renunt la dulciuri, la ulei, sare, la multe. Nu mananc nimic dupa ora 7 seara. Barbatul care este cu mine statea cu mine si cand eram grasa, acum se bucura.

ozana-barabancea-slaba-1

Nu ma voi opri aici, vreau sa mai dau jos 20 de kilograme. Sincer, a fost un chin, dar a meritat efortul. Si asta pentru ca sunt foarte ambitioasa. Reteta pe care o am de la doamna doctor este una in care mananci foarte bine, nu faci foamea”, declara ea la acea vreme.

ozana-barabancea-evenimente

De mai bine de un an insa, dupa ce a participat la Splash! Vedete la apa”, de la Antena 1, Ozana a inceput sa puna la loc kilogramele pe care le-a pierdut cu atat efort.

ozana-barabancea-ingrasat

Este aceeasi problema cu care se confrunta multe persoane care aleg sa slabeasca rapid. Dieta fulger da rezultate pe loc, insa, dupa ce nu te mai tii de ea, kilogramele revin in forta.

„Dietele pe baza de hiperproteine, asa cum a incercat Ozana, sunt contraindicate! Ele consuma caloriile din organism, datorita ingerarii mai lente, si slabeste vizibil, ceea ce bucura in prima faza, insa pe urma apar repercursiunile. Pe langa o depunere generoasa a grasimii, de pilda daca ai slabit 20 kilograme, in cateva luni, te ingrasi 40, si organele interne sunt afectate, ficat, rinichi si intreg aparatul digestiv”, a declarat medicul nutritionist Vera Daghie pentru WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu