Stiri Interne

Ozana Barabancea poarta bratari vindecatoare Rudraksha by Cozy

Scris de Alexandru Manea

Ozana Barabancea poarta bratari vindecatoare Rudraksha by Cozy, la fel cum procedeaza si alte vedete cunoscute din showbiz. Iata ce proprietati se spune ca ar avea acestea.

Ozana Barabancea poarta bratari vindecatoare Rudraksha by Cozy, la fel cum procedeaza si alte persoane publice cunoscute din showbiz. Talismanele contin fructe tari ale arborelui Rudraksha si sunt considerate „lacrimile lui Shiva” si se spune ca echilibreaza energiile organismului si aduc sanatate, noroc si bunastare.

“Un Univers mare intr un sambure mic! Copacul se cheama Rudraksha ! Este condsiderant sacru .

Singurul centru de Terapie Rudraksha din Romania, avand franciza de la Centru Rudraksha Ratna Science Therapist se afla in Bucuresti! Prietena mea ,Cozy , consultant in domeniul terapiilor cu Rudraksha s-a specializat , s a scolit si s- a indragostit de modul de functionare al acestor mici minuni !
Doar asezate si purtate in mod corect ( gandit si calculat stiintific) ne pot vindeca lucrand pentru noi pe cele trei planuri : fizic , emotional si spiritual!
Multumesc, Cozy! Pentru mai multe amanunte sunam la tel 0731 001313 sau accesam www.rudraksha.ro”, a scris Ozana Barabancea pe pagina ei de Facebook.

“Putem sa obtinem tot ce ne dorim, doar sa transmitem, vibratia noastra sa fie inalta si atunci vom obtine excat o viata cum ne dorim, frumoasa, echilibrata, sa avem din toate si sa fim sanatosi, pentru ca aceasta este cel mai important”, a declarat Cosette Kojik, ce care distribuie bratarile Rudraksha by Cozy in Romania.

 

Margelele Rudraksha sunt fructe tari ale arborelui Rudraksha si sunt considerate „lacrimile lui Shiva”. El a meditat foarte multi ani si fiecare lacrima care ii curgea din ochi se transforma intr-o samanta din care crestea un copac. Acestia sunt copacii de Rudraksha, se gasesc cel mai des in Asia de Sud-Est, Nepal si India. Rudraksha ne permite sa ne vedem pe noi cu alti ochi si sa ajungem la Eu-l interior, depasindu-ne temerile si limitarile.

Siragul divin de margele Rudraksha este cunoscut pentru proprietatile sale de vindecare, ele sporesc bunastarea pe planul material, mental, fizic si spiritual al unei persoane.
Mitologia spune ca provin din lacrimile lordului Shiva si sunt destinate beneficiului omenirii. In afara de semnificatia mitologica si astrologica, Rudraksha are si o mare importanta stiintifica.

Confrm site-ului www.rudraksha.ro, bratarile si talismanele Rudraksha by Cozy au urmatoarele proprietati:

Cercetatorii au dovedit ca margelele Rudraksha au proprietati electromagnetice, paramagnetice si induse foarte puternice, care variaza in functie de diferitele fete sau mukhii pe care le are, de la 1 si 21 de mukhii, fiecare avand rolul si influenta ei asupra corpului uman.

Doctorii confirma ca 85% din boli sunt psihosomatice sau legate de stres. Stilul de viata modern, cu o competitie intensa, o lupta continua pentru supravietuire si prosperitate, au dus la o crestere extraordinara a stresului, toate acestea ducand la boli ca insomnia, depresia, boli de inima, boli de piele si multe altele.

Rudrakshele sunt fructele unui copac care au puterea de a vindeca natural, purtate iti asigura succesul, increderea in sine, controlul sanatatii, a presiunii arteriale a stresului mental, controlul anxietatii, cresterea materiala si fericirea. Teste medicale indiene stravechi sustin ca Rudraksha previne imbatrinirea, deci sunt anti-ageing, pot prelungi viata si ajuta la echilibrarea chakrelor din corpul uman.

Se spune ca data de nastere a unui individ poate dezvalui multe incidente majore din viata lui. Deasemenea, terapia cu Rudraksha sugerata prin calcule numerologice si interpretari ale datei de nastere, aduce sanatate, succes, fericire, prosperitate si tot ce ne dorim cu adevarat.

Ajuta, de asemenea, persoanele care au deja impliniri materiale si spirituale, pentru a le mentine si a intelege sensul real al vietii.

Scrie un comentariu