Stiri Interne

Ozana, Andreea Balan si Temisan, inlocuiti la „Te cunosc de undeva”?

Scris de Alexandru Manea

Conform celor mai recente zvonuri, Ozana Barabancea, Andreea Balan si Aurelian Temisan nu vor mai fi jurati la „Te cunosc de undeva”. In schimb, la pupitru vor fi adusi, se pare, doi noi specialist. Concurentii ar urma sa fie jurizati de Pepe, Maria Buza si Delia Matache, alaturi de acelasi Andrei Araditz.

juriu-te-cunosc-de-undeva

Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” ar urma sa aduca mari schimbari in privinta componentei juriului. Conform zvonurilor, Ozana Barabancea, Andreea Balan si Aurelian Temisan nu vor mai fi membrii ai juriului si, conform Click, ar urma sa fie inlocuiti de noi specialisti.

ozana-barabancea-aurelian-temisan-juriu-te-cunosc-de-undeva

Mai exact, la masa juriului vor sta Pepe, Delia Matache, Maria Buza si Andrei Araditz, cel din urma fiind singurul care rezista valului de schimbari.

juriu-te-cunosc-de-undeva-1

2014 vine cu schimbari si in privinta juriului concursului „Romania danseaza”. Dupa ce Mihai Bendeac a parasit trustul Intact, inclusiv emisiunile „iComedy” si „Romania danseaza”, locul lui va fi ocupat de Connect-R.

connect-r-mihai-bendeac-romania-danseaza

In noul sezon „Te cunosc de undeva”, care va incepe in aceasta primavara, vor participa, se pare, Elena Ionescu de la Mandinga, Andreea Banica, Nicole Cherry, Doru Todorut de la Deepcentral, Alex Mataev, Florin Ristei (castigatorul X-Factor) si… surpriza, non-conformista DJ Wanda, dupa cum informeaza Click.

Scrie un comentariu