ADPM Beauty

Tratamentul revolutionar al inceputului de an! Cum sa obtii rapid un ten mai luminos si mai stralucitor

Scris de Administrator

Pollogen ne introduce intr-o noua epoca in domeniul tratamentelor faciale, un concept revolutionar care utilizeaza mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior. OxyGeneo Technology este cel mai nou tratament pe care il puteti incerca la Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic.

oxigeneo

Un concept unic, OxyGeneo Technology, cel mai nou tip de tratament disponibil la clinica de infrumusetare a Mihaelei Borcea, Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic, este inspirat de puterile vindecatoare ale izvoarelor calde natural, cunoscute pentru concentratia lor mare in dioxid de carbon ce ajuta la stimularea oxigenului din piele.

Tehnologia OxyGeneo stimuleaza efectele izvoarelor calde si iti aduc puterea de vindecare hranitoare si regeneratoare a naturii prin declansarea unei reactii in corp care directioneaza oxigenul catre zona tratata, permitand o absorbtie optima de nutrienti regeneranti.

OxyGeneo curata si exfolieaza stratul exterior al pielii, combinatia de oxigenare a pielii si exfolierea lucrand impreuna pentru a reenergiza, pentru a restaura stralucirea si pentru a crea un ten bine hranit, echilibrat si sanatos.

oxigeneo1

Absorbtia optima a ingredientelor active in piele.

OxyGeneo este singura tehnologie care desfasoara simultan trei actiuni vitale:

– curatire rapida si exfoliere eficienta

– oxigenare naturala a pielii din interior

– infuzie de nutrienti activi in epiderma

OxyGeneo permite combinarea exfolierii stratului exterior al pielii cu oxigenarea tesutului din interior, ducand la o absorbtie optima a nutrientilor activi. Ca rezultat, textura pielii este mai rafinata si mai hranita, per total tenul fiind mai neted, mai luminos, echilibrat si stralucitor.

Rejuvenarea generala a pielii. Pastreaza-ti pielea sanatoasa si stralucitoare !

Cu actiunea unica de oxigenare a Pollogen, tratamentele NeoRevive lucreaza pentru a infuza in piele nutrienti activi ce imbunatatesc echilibrul si textura acesteia.

Tenul va arata cu mult mai bine, va fi mai neted, ferm, bine hranit, practic renascut!

Scrie un comentariu