News Stiri Interne

Ovidiu Anton va cere daune morale dupa ce Romania a fost exclusa de la Eurovision

Scris de Christian Stan

Televiziunea Romana a pierdut lupta cu European Broadcasting Union dupa ultimatumul de a plati datoria de zece milioane de euro. Termenul a expirat, iar in cursul zilei de ieri a venit anuntul oficial: Romania a fost eliminata din concurs! Ovidiu Anton trece prin momente cumplite si se gandeste sa ceara daune morale.

ovidiu-anton
Ovidiu Anton este revoltat pe decizia luata de EBU de a exclude Romania din cursa pentru Eurovision in acest an si este convins ca cineva trebuie sa plateasca pentru prejudiciul adus. Artistul este hotarat sa ceara daune morale vinovatilor.

”Sunt foarte dezamagit. Nu cred ca isi poate imagina cineva ce mi se intampla acum si nu doresc nimanui sa i se intample asa ceva, nu doresc nimanui sa munceasca sa-si castige un drept mai ales cum am castigat eu cu creaţia mea. Am muncit multi ani ca sa-mi castig dreptul de a reprezenta Romania la Eurovision si după ce l-am castigat, iata ca… nici nu stiu sa spun cine m-a invins. Pot sa zic ca nu-mi explic cum se pot lua astfel de decizii la acest nivel, adica sa elimini un concurent dupa ce-l lasi sa participe. Nu stiu cine este de vina, dar cineva cu siguranta este de vina si nu sunt eu”, a declarat Ovidiu Anton, pentru RFI.

”Ce-mi ramane de facut este sa cant in continuare si nu in ultimul rand sa ma gandesc la urmarile naturale, legale, pe care le pot lua in acest sens. Ma voi consulta cu avocatii si voi urma sfatul acestora, pentru ca cineva este de vina si cineva trebuie sa plateasca pentru asta. In cazul in care va fi reprimita Romania, eu nu voi mai participa la Eurovision niciodata”, continua Ovidiu Anton.

Scrie un comentariu