ADPM Cool News

RECORD! Un OU este cea mai popular post din istoria Instagram! Are peste 30 de milioane de likeuri

Scris de Iancu Iulia

O poza cu un simplu ou a strans 30 de milioane de like-uri si astfel a devenit cel mai popular post din istoria Instagram. Fotografia a fost postata pe 4 ianuarie si a depasit repede recordul anterior, detinut de Kylie Jenner. Aceasta avea 18 milioane de like-uri la o fotografie cu fiica ei.

Nu este nimic special cu acest ou. E un simplu ou. Nu are diamante incrustate, nu are un canal de Youtube popular si nici macar nu este tinut in mana de vreo mare vedeta. Este doar un ou care a primit peste 30 de milioane de inimioare de la utilizatorii de pe Instagram. Astfel, aceasta postare cu oul a devenit acum cea mai populara din toata istoria Instagram, detronand fotografia lui Kylie Jenner care detinea recordul, cu 18 milioane de like-uri la o poza.

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie a postat pe Instagram, in februarie 2017, o poza cu fetita ei Stormi, iar fanii sai au indragit-o instant si i-au acordat peste 18 milioane de like-uri.

Oul minune a fost postat pe 4 ianuarie si a fost insotit de mesajul “Haideti sa atingem impreuna un record mondial si sa devenim cel mai palcut post de pe Instagram. Sa o intrecem pe Kylie Jenner cea care detine in acest moment recordul (18 milioane). Vom reusi!”

Nu stim cine a postat aceasta poza sau care a fost adevaratul scop din spatele ei. Contul de Instagram are postata o singura poza si deja a strans 4,6 milioane de urmaritori.

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Acum, poza lui Kylie Jenner a ajuns pe locul al doilea, iar diva de la Hollywood a postat la randul ei un filmulet in care face referire la oul care a detronat-o. Aceasta da de asfalt cu un ou asemanator cu cel din fotografie.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu