Stiri externe

Fresh! Orlando Bloom, relatie cu Selena Gomez?

Scris de Christian Stan

Cel mai nou si surprinzator cuplu din showbiz pare sa fie format din Selena Gomez si Orlando Bloom. Daca Orlando este divortat deja de ceva vreme de Miranda Kerr, despre Selena Gomez se vehicula faptul ca s-ar fi impacat din nou cu Justin Bieber. Cert este ca sambata seara cei doi au fost vazuti impreuna la Los Angeles si au incercat din rasputeri sa se fereasca de paparazzi.

orlando-selena

La doi ani dupa aparitia zvonurilor ca Miranda Kerr a avut o idila cu Justin Bieber in timpul mariajului sau cu Orlando Bloom, iata ca actorul din „Piratii din Caraibe” isi ia revansa si se iubeste acum cu Selena Gomez. 

Orlando si Selena au iesit la o intalnire sambata seara la Los Angeles si au asistat la show-ul lui Chelsea Handler de la Forum. Imediat dupa ce au fost vazuti impreuna s-au despartit repede si au luat-o in directii diferite.

Despre Selena se banuia ca formeaza din nou un cuplu cu Justin Bieber, intrucat relatia lor este una tumultoasa presarata cu numeroase certuri si impacari. Pe de alta parte, nici Orlando nu a fost usa de biserica de la divortul de Miranda Kerr. Actorul s-a iubit cu actrita bisexuala Nora Arnezder si cu Liv Tyler.

Scrie un comentariu