Stiri externe

Orlando Bloom, despre despartirea de Miranda Kerr

Scris de Administrator

Cu toate ca abia si-au anuntat divortul, Orlando Bloom si Miranda Kerr formeaza inca o familie, de dragul copilului lor. Celebrul actor britanic a vorbit deschis despre aceasta perioada dificila a vietii sale, intr-un interviu acordat lui Katie Couric.

miranda-kerr-orlando-bloom-divort2

Dupa ce in urma cu cateva zile a explodat bomba divortului, Orlando Bloom a acceptat sa vorbeasca, in cadrul unui interviu acordat lui Katie Couric, despre despartirea de Miranda Kerr.

Acesta a dezvaluit in primul rand ca fiul sau, Flynn (2 ani), va ramane intotdeauna o prioritate in viata lui, indiferent de orice s-ar putea intampla.

Atunci cand gazda show-ului, Katie Couric, a anuntat ca invitatul ei trece printr-o perioada mai dificila a vietii sale si l-a intrebat cum se simte, Orlando Bloom s-a intors catre public, a facut o fata trista si a multumit pentru intrebare.

orlando-bloom-miranda-kerr-flynn

„Ne iubim enorm. Suntem o familie si asa vom fi tot restul vietii. Fara indoiala, de dragul fiului nostru, ne vom sustine si ne vom iubi mereu unul pe celalalt. Uneori viata nu decurge exact asa cum am planuit sau cum poate ne-am dori, dar din fericire suntem adulti. Eu am 36 de ani, ea are 30, suntem oameni maturi, tinem unul la celalalt si ne iubim, in primul rand, copilul”, a declarat actorul.

Fotomodelul australian Miranda Kerr si Orlando Bloom sunt impreuna din anul 2007, iar din 2010 au devenit sot si sotie. Fiul lor, Flynn, s-a nascut in ianuarie 2011.

Scrie un comentariu