2 Principale Stiri externe

Ce spune Orlando Bloom despre divortul de Miranda Kerr?

Scris de Christian Stan

Dupa sase ani de relatie si trei ani de casnicie, Orlando Bloom si Miranda Kerr isi spun ADIO. Se pare ca divortul urmeaza a se pronunta cat de curand, insa cei doi sunt separati de mai multe luni. Zvonuri despre infidelitatea Mirandei circula de foarte multa vreme, gurile rele „sosotind” ca aceasta I-a fost infidela lui Orlando de mai multe ori.

miranda-kerr

Orlando Bloom si Miranda Kerr sunt istorie, iar anuntul oficial a fost facut in cursul zilei de ieri. Se pare ca hotararea de separare nu este una noua, cei doi renuntand la a mai imparti aceeasi casa de cateva luni bune.

„Nu suntem prieteni, suntem membri ai unei familii”, au fost primele cuvinte pe care Orlando Bloom le-a spus presei dupa ce vestea divortului a devenit publica.

Ultima lor aparitie publica in calitate de sot si sotie a fost cu ocazia petrecerii data in cinstea piesei „Shakespeare’s Romeo And Juliet” de pe Brodway, in care Orlando Bloom joaca rolul principal.

Fotomodelul australian Miranda Kerr si Orlando Bloom sunt impreuna din anul 2007, iar in 2010 au devenit sot si sotie. Fiul lor, Flynn, s-a nascut in ianuarie 2011.

Scrie un comentariu