News

Veniturile lui Oprah sunt in scadere! A castigat cu 125 de milioane mai putin in ultimul an!

Scris de Christian Stan

Oprah Winfrey a castigat doar 165 de milioane de dolari intre mai 2011 si mai 2012, insa tot reuseste sa ocupe prima pozitie in Topul Forbes al celor mai bogate vedete din lume. Castigurile lui Oprag s-au redus cu 125 de milioane fata de anul trecut, cand veniturile ei cumulau nu mai putin de 290 de milioane de dolari.

Oprah Winfrey se afla, pentru a patra oara consecutiv, in fruntea Topului Forbes al celor mai bine platite celebritati din lume, cu toate ca veniturile acesteia s-au redus simtitor fata de anul trecut.

Daca intre mai 2010 si mai 2011, Oprah castigase nu mai putin de 290 de milioane de dolari, iata ca aceasta si-a marit averea in ultimul an cu doar 165 de milioane de dolari.

Cu toate ca show-ul ei de pe ABC s-a terminat anul trecut, Oprah se afla in spatele unor productii precum „Dr Phil”, „Rachel Ray” si „The Dr. Oz Show”. Oprah se mai ocupa de propria ei revista, „O”, de o statie de radio prin satelit si de canalul ei de televiziune, OWN.

Pe locul doi in acest clasament, cu doar 5 milioane de dolari mai putin, se afla regizorul Michael Bay, care a castigat 160 de milioane de dolari in urma procentelor obtinute din incasarile uriase ale filmului „Transformers: Dark of the Moon”. Pe locul trei se afla Steven Spielberg cu 130 de milioane de dolari.

Scrie un comentariu