News

Oprah, premiata de Presedintele Barack Obama

Scris de Christian Stan

Oprah s-a numarat printre personalitatile care au fost premiate duminica seara de Presedintele american Barack Obama in cadrul unui eveniment exclusivist desfasurat la Kennedy Center. Oprah a fost premiata pentru contributia ei la dezvoltarea industriei de entertainment.

Oprah, Sir Paul McCartney, cantareata de muzica country Merl Haggard, compozitorul de pe Broadway Jerry Herman si dansatorul Bill T.Jones, au fost personalitatile premiate duminica seara de catre Presedintele american, fiecare pentru cariera lui deosebita.

„Cu toate ca fiecare dintre cei premiati in aceasta seara au dovedit un talent desavarsit in domeniul lor de activitate, nu ii recunoastem astazi pentru simplul fapt ca au o cariera minunata. In schimb ii premiem pentru abilitatea lor extraordinara de a mobiliza si de a influenta lumea”, a declarat Barack Obama.

La eveniment, trupa No Doubt a cantat piesa Beatles „Hello, Goodbye”, in vreme ce in sala s-au aflat Julia Roberts, Claire Danes, Steven Tyler si Sidney Potier.

Scrie un comentariu