Stiri externe

Oprah isi scoate bunurile la licitatie!

Scris de Administrator

Oprah vrea sa isi incheie socotelile cu Chicago! Inchide studiourile de acolo, si-a scos apartamentul de lux la vanzare, iar acum scoate la licitatie mobila si toate operele de arta care pana mai ieri ii decorau locuinta!

oprah-licitatie

La doar doua saptamani dupa ce a anuntat ca isi inchide studiourile din Chicago, Oprah scoate la licitatie toate operele de arta care pana mai ieri ii decorau apartamentul de lux. Se pare ca toate cele 500 de opere de arta vor putea fi vizitate, incepand cu data de 16 aprilie, iar licitatia va avea loc pe 25 aprilie.

oprah-licitatie2 oprah-licitatie4 oprah-licitatie8

Banii obtinuti in urma licitatiei nu vor merge insa catre conturile lui Oprah, ci spre o cauza nobila. Mai exact, catre Leadership Academy Foundation, fundatia condusa de Oprah, prin care a deschis o scoala pentru fetele din Africa de Sud.

oprah-licitatie1

„The Little Mother”, pictura de Hovesp Pusman (30.000 – 50.000 de dolari)

oprah-licitatie3

„The Edge of the Pool”, pictura de Francis Coates Jones

„Oamenii o iubesc pe Oprah. Gasesti aici cate ceva pentru fiecare. Sunt obiecte care valoreaza de la 100 pana la 100.000 de dolari”, au dezvaluit reprezentantii casei de licitatii.

oprah-licitatie5

„Dogs in Show”, pictura de Maude Earl

oprah-licitatie6

„Cubist House”, pictura de Albert Bertalan

Printre obiectele scoase la vanzare se numara colectia vedetei de mobila extrem de valoroasa, picturi, portelanuri, obiecte decorative, cristaluri, suveniruri, haine, accesorii si chiar o bicicleta.

oprah-licitatie7

„Summer Afternoon”, pictura de William H. Clapp

oprah-licitatie9

„Hillsdale Farm”, pictura de Robert Emmett

Printre cele mai scumpe obiecte se numara o pictura semnata Richard Miller, care valoreaza intre 80.000 si 120.000 de dolari.

oprah-licitatie10

„Flowers and Magazines”, pictura de Jane Sutherland

Scrie un comentariu