News

Oprah isi lanseaza propriul program tv prin cablu

Scris de Christian Stan

Show-ul de televiziune pe care Oprah il realizeaza de 25 de ani se va incheia in mai putin de o luna de zile, insa asta nu inseamna ca vedeta se va retrage. Din contra, Oprah isi va lansa propriul canal de televiziune.

Dupa ce talk-show-ul ei de 25 de ani, „The Oprah Show”, va ajunge la final in luna decembrie, Oprah isi va concentra atentia asupra lansarii propriului ei canal de televiziune, ce se va numi OWN.

Acesta va incepe incepe sa emita prin cablu din 1 ianuarie 2011, de la ora 12:00, ora Americii, si se va receptiona deocamdata doar pe teritoriul SUA. Oprah intentioneaza ca postul ei de televiziune sa fie receptat oriunde in lume pana la finalul lui 2011.

OWN are in spate o investitie uriasa, de cateva sute de milioane de dolari, si se recomanda ca un post de televiziune dedicat in general femeilor.

Oprah isi va relua show-ul ei de dupa-amiaza in formula deja consacrata, o serie de staruri fiind confirmate deja pentru aparitii in primul sezon.

Se aude ca Oprah i-a facut o oferta si artistei Shania Twain pentru a avea propria ei emisiune, insa nu se stie daca aceasta a acceptat sau nu.

Scrie un comentariu