Stiri Interne Video

Operate după ce s-au întors de la Survivor

Scris de Ana Kozma

Survivor este o competiție extrem de grea care își pune amprenta asupra stării de sănătate a concurenților. Dovadă stă Amna care trebuie să se opereze după ce a fost eliminată din concurs, dar și Anda Adam care în trecut a suferit o intervenție chirugicală grea după revenirea din Republica Dominicană.

Operate după ce s-au întors de la Survivor

Survivor de la Kanal D este o competiție ce se desfășoară în condiții foarte grele pentru concurenți. Aceștia riscă în fiecare zi să se accidenteze ori să întâmpine tot felul de probleme de sănătate. Este și cazul Amnei, prima concurentă eliminată din concurs. Aceasta a avut mari probleme, astfel că medicii i-au interzis să zboare spre România imediat după eliminarea din echipa Faimoșilor.

Amna a fost nevoită să mai stea în Republica Dominicană o perioadă, până când medicii de acolo au hotărât că organismul ei ar putea suporta un zbor atât de lung. Revenită în România, artista va fi nevoită să se opereze după experiența Survivor România.

„Am avut palpitații la inimă. Aveam mari probleme cu stomacul, am luat săruri de hidratare de la asistentă, m-am deshidratat de la cocos. Am luat o bacterie de pe undeva. Acum o să scoatem fierea. De când am plecat știam că am probleme mari cu bila, am luat însă semnătură de la doctor, care mi-a zis că rezist. Dar nu am rezistat, am luat bacteria asta”, a declarat Amna la TEO Show.

Printr-o experiență similară a trecut și Anda Adam după primul sezon Exatlon de la Kanal D. Ea s-a accidentat în Dominicană și a suferit o operație la picior, iar recuperarea a fost lungă și anevoioasă. Intervenția chirurgicală a fost efectuată asupra ligamentelor. Artista a stat multă vreme apoi cu piciorul în ghips și s-a putut deplasa doar cu ajutor.

De ce nu se poate întoarce Amna în România, deși a fost eliminată de la Survivor?

Scrie un comentariu