ADPM Coffee Break Stiri externe Video

One Direction. De ce au devenit un fenomen

Scris de Administrator

Trupa One Direction a reusit sa ajunga un veritabil fenomen, statut la care multi artisti nici macar nu indraznesc sa viseze! Iata cum a reusit acest boy band sa cucereasca inimile a milioane de fani din lumea intreaga!

one-direction

Exista artisti de succes si exista… fenomene! Trupa One Direction se inscrie in cea de-a doua categorie, reusind intr-un timp relativ scurt sa se impuna pe piata muzicala mondiala si sa cucereasca inimile a milioane de fani.

In anul 2010, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles si Louis Tomlinson au participat in calitate de candidati solo la auditiile pentru cel de-al saptelea sezon al concursului X Factor Marea Britanie. Juriul de specialitate nu i-a vazut insa reusind ca artisti solo, dar au considerat ca ar putea fi o forta imbatabila ca trupa, ceea ce s-a si intamplat rapid.

One Direction a castigat imediat popularitate si, cu toate ca nu au reusit sa obtina decat locul 3 in finala X Factor, au demonstrat tuturor ca trofeul in sine este mai putin important si ca impactul pe care il ai asupra publicului conteaza cu adevarat.

Dupa terminarea show-ului, One Direction a semnat un contract in valoare de 2 milioane de lire sterline cu o casa de discuri ce a simtit potentialul imens al trupei, iar imediat dupa aceea baietii si-au luat zborul la Los Angeles pentru a lucra acolo cu cei mai apreciati producatori muzicali.

In septembrie 2011 au lansat „What Makes You Beautiful”, devenit in scurt timp cel mai precomandat single din istoria Sony Music Entertainment. Restul e istorie, iar One Direction a ajuns unul dintre cele mai iubite boy band-uri ale tuturor timpurilor.

Cei 5 baieti talentati si extrem de carismatici au reusit sa ajunga idolii unor generatii, cei la care viseaza milioane de fete din lumea intreaga. S-au transformat in acei pusti din cale afara de simpatici care nu promoveaza o imagine de „bad boys”, ci dimpotriva, se prezinta lumii drept baietii buni.

one-direction2 one-direction1

In luna martie a acestui an, cei 5 One Direction au ramas doar 4, Zayn Malik alegand sa paraseasca trupa care l-a consacrat, motivand ca isi doreste sa fie un om normal de 22 de ani, sa se relaxeze dupa bunul plac si sa aiba parte de intimitate.

Scrie un comentariu