News

Omenirea, aproape de a-l pierde pe Michael Jackson in 1993!

Scris de Administrator

Fosta menajera a regretatului Michael Jackson, Adrian McManus, sustine ca superstarul a trecut prin doua supradoze aproape fatale, inainte de decesul sau din 2009.

michael-jackson

Michael Jackson a incetat din viata in anul 2009, cu doar cateva saptamani inainte de inceperea concertelor sale de revenire, in urma unei supradoze de Propofol (anestezic).

In prezent, medicul Conrad Murray serveste 4 ani de inchisoare, dupa ce a fost acuzat de ucidere din culpa, in cazul mortii supersatrului.

Adrian McManus, cea care in anii 90 ii era menajera a lui Michael Jackson, a dezvaluit faptul ca in 1993, Regele Muzicii Pop a trecut printr-o experienta care aproape ca i-a adus moartea.

adrian-mcmanus

„Am batut la usa lui, dar nu am primit nici un raspuns, asa ca am intrat sa fac curatenie. El era intins pe pat si nu se misca absolut deloc, era foarte palid. L-am strigat de cateva ori, dar nu mi-a raspuns. M-am apropiat de el si am observat ca avea ochii deschisi, insa parea ca nu respira. Am continuat sa-l strig cu disperare vreme de cateva minute. Mi-era teama ca a murit, dar apoi si-a revenit dintr-o data. Nu mi-a adresat niciun cuvant, ci a izbucnit pur si simplu in lacrimi”, a povestit aceasta.

In plus, Adrian a marturisit ca acest eveniment s-a repeta cateva saptamani mai tarziu, atunci cand un agent de paza l-a gasit pe superstar lesinat pe marginea piscinei.

„Agentul a crezut ca murise. S-a speriat groaznic si a incercat sa-l trezeasca tipand la el si scuturandu-l. Nu a simtit deloc puls si nu parea sa respire. Michael i-a pus pe toti agentii de paza care lucrau pentru el sa urmeze cursuri de prim ajutor pentru a sti cum sa reactioneze in astfel de situatii”, a continuat fosta menajera a lui Michael Jackson.

Scrie un comentariu