ADPM Beauty

Ombilicoplastia – operatia estetica a buricului. Noul trend explicat de Dr Iancu Morad

Scris de Alexandru Manea

Ombilicoplastia sau operatia estetica a buricului reprezinta interventia chirurgicala ce are ca scop remodelarea si repozitionarea ombilicului. A fost cea mai populara operatie estetica a anului trecut, iar medicul estetician Iancu Morad ne dezvaluie tot ce trebuie sa stim despre aceasta interventie.

Ombilicoplastia – operatia estetica a buricului. Noul trend explicat de Dr Iancu Morad

Unul dintre cele mai noi trenduri ale momentului in chirurgia estetica, ombilicoplastia, este interventia la care apeleaza din ce in ce mai multi oameni, femei si barbati deopotriva.

“De obicei, pacientii care apeleaza la noi la clinica pentru remodelarea ombilicului sunt pacienti pe care ii deranjeaza din punct de vedere estetic. Unii oameni se nasc cu o forma diferita a ombilicului sau acesta poate suferi un proces de schimbare in urma nasterii la femei, a luarii in greutate, etc. De obicei, barbatii doresc un ombilic mai rotund, in vreme ce femeile vor in general un ombilic putin mai oval, in forma de lacrima”, declara Dr. Iancu Morad.

Tot de la medicul estetician aflam ca ombilicoplastia nu este deloc o operatie complicata.

“Interventia este una destul de simpla, se realizeaza de obicei sub anestezie locala. Dureaza intre 20 si 30 de minute. Nu este dureroasa si consta intr-o incizie in interiorul ombilicului, astfel incat cicatricea ramasa nu este vizibila. Prin aceasta incizie, inlaturam excesul de piele si dam o forma noua ombilicului”, explica medicul Iancu Morad.

Recuperarea este rapida, iar pacientul isi poate relua activitatile obisnuite la scurt timp dupa interventie.

Rinoplastie fara operatie? Dr. Iancu Morad explica procedura!

“Recuperarea este foarte rapida. Majoritatea pacientilor se intorc la munca in aceeasi zi, la scurt timp dupa interventie. Firele sunt de obicei resorbabile, adica se absorb in timp. Normal, ca la orice interventie, zona este posibil sa fie putin mai sensibla, usor dureroasa, dar asta nu impiedica revenirea imediata a pacientului la activitatile sale obisnuite”, spune Iancu Morad.

Iancu Morad este medicul estetician preferat al vedetelor din Romania, el fiind responsabil si pentru felul in care arata Tania Budi, Raluca Badulescu, Claudia Pavel, Carmen Negoita, Ellie White, Giulia Anghelescu sau Catalin Botezatu.

 

Scrie un comentariu