Stiri Interne

Olivia Steer starneste noi controverse! O critica pe Angelina Jolie!

Scris de Administrator

Olivia Steer starneste din nou controverse! Dupa ce a fost criticata pentru ca a indemnat oamenii sa aleaga metode alternative la medicina traditionala, acum ea insasi o critica pe Angelina Jolie pentru interventiile l-a care s-a supus din teama de a nu face cancer.

olivia-steer-angelina-jolie

Olivia Steer, sotia lui Andi Moisescu, a starnit un val de reactii pe internet si in randul medicilor, dupa ce, de o buna bucata de vreme le recomanda zecilor de mii de oameni care o urmaresc sa nu apeleze la medicina traditionala, ci sa aleaga metode alternative. Acum, vedeta naste noi controverse, criticand-o pe Angelina Jolie pentru interventiile l-a care s-a supus din teama de a nu face cancer.

olivia-steer

“De curand, din frica teribila de a nu face un cancer ovarian, Angelina Jolie si-a extirpat ovarele si trompele uterine, desi era sanatoasa, iar asta la doi ani dupa ce si-a amputat ambii sani perfect sanatosi, decizie luata tot sub imperiul fricii de moarte. In ambele cazuri, a indemnat femeile perfect sanatoase, trecute de 30 de ani sau care au deja copii, sa-i urmeze exemplul, campanie de mutilare sustinuta de toata mass-media si glorificata de lumea medicala, ca fiind un act de mare responsabilitate si curaj”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

angelina-jolie

Dupa ce si-a facut operatie de dubla mastectomie, pentru a se asigura ca nu va face vreodata cancer la san, acum Angelina Jolie a dezvaluit ca si-a scos ovarele si trompele uterine, manata de aceeasi frica teribila.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu